Клоп: Не отиваме в Киев само, за да си разменим екипи с Реал Мадрид


Клоп: Не отиваме в Киев само, за да си разменим екипи с Реал Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

1852 0

Мениджърът на Ливърпул даде интервю пред сайта на УЕФА преди мача с Реал Мадрид в събота. Двата тима се изправят един срещу друг в Киев на 26 май във финала на Шампионска лига.

Една от главните теми бе големият брой отбелязани голове - 40, в които не са включени и шестте гола от мачовете с Хофенхайм в квалификациите за надпреварата.

"Много съм горд от момчетата и това, което постигнахме. Броят голове, които вкарахме е лудост. Два пъти вкарахме по седем гола, два пъти по пет гола. Ставаме все по-добър отбор и в същото време се представяме на високо ниво. Ако трябва да обобщя, ще кажа, че това бе едно дълго и щуро пътуване, което си заслужихме.

Играем срещу миналогодишни и по-миналогодишния шампион в турнира. Справят се отлично под ръководството на Зидан. Той е в Топ 5 на най-добрите футболисти някога и се радвам, че не съм на терена и не трябва да го пазя. Много съм щастлив, че ще мога да изпратя моите момчета на игрището. Възхищавах му се като играч и го уважавам като колега. Ние обаче не отиваме в Киев само, за да си разменим тениски с играчите на Реал Мадрид."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички