Клоп: Играхме идеално 80 минути


Клоп: Играхме идеално 80 минути
Снимка: Guliver/GettyImages

857 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви след победата над Рома с 5:2, че неговият отбор е играл чудесно в продължение на 80 минути и е постигнал добър турнирен резултат. Мърсисайдският тим ще излезе за победа и в ответния мач в Рим, категоричен е немецът.

"Вълците" отбелязаха двата си гола в заключителните десет минути. "Играхме идеално някъде около 80 минути, в отбрана направихме само една грешка. Разбира се, щяхме да се радваме повече на 5:0 или 5:1, но и 5:2 е великолепен резултат", заяви Клоп след мача. 

"Възнамеряваме да играем нашата си игра и в Рим. Можехме да вкараме и още попадения. Всичко това са позитивни моменти, но ние не го чувстваме така, тъй като ни отбелязаха два гола. Сега трябва да анализирам добрите страни в нашата игра. Резултатът определено е добър и не съм си представял такъв изход преди мача. Травмата на Окслейд-Чембърлейн изглежда сериозна. Лош знак е, когато изглежда така преди изследванията. Това е голям удар за нас", коментира Клоп. Ответният мач ще се играе в Рим на 2 май.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички