Клоп: Ако победим Реал Мадрид, ще ни помнят 500 години


Клоп: Ако победим Реал Мадрид, ще ни помнят 500 години
Снимка: Getty Images/Guliver

1077 0

Големият финал в Шампионска лига между Ливърпул и Реал Мадрид наближава и всички мисли от двата отбора са насочени ната Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп заяви, че ситуацията през тази година е доста различна и много по-добра за неговия тим. 

"Място в Шампионска лига е нашата цел от първия ден на сезона. Щях да приема веднага, ако някой ми беше казал в този първи ден, че в последният ще държим нещата в собствените си ръце. Беше възможно да сме постигнали тази цел и по-рано, но различни причини ни попречиха. Една от тях е Шампионската лига, но все пак сме в добра ситуация. Ще ни помнят 500 години, ако победим Реал Мадрид", заяви още той.

"Миналата година нещата бяха доста различни. Нуждаехме се от победата и помня как се чувствах тогава. Имахме много тестове, но мисля, че момчетата ги преминаха всички. Последните шест-седем седмици ние се борихме много, справихме се като отбор. Смятам, че заслужаваме мястото си, но ако Челси все пак ни изпревари и го заеме, то тогава значи те са го заслужили", говори Клоп преди утрешния мач с Брайтън. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички