Карло Анчелоти: Байерн има силите да спечели Шампионската лига


Карло Анчелоти: Байерн има силите да спечели Шампионската лига

1957 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти разкри очакванията си за мача с Ростов в Шампионската лига и успехите си в турнира.

"Шампионската лига е много специален турнир, който съм печелил няколко пъти. Утре започва нашият поход там. Той е много важен за нас и ние ще дадем всичко от себе си", започна Анчелоти на пресконференцията преди утрешния мач с Ростов.

"Кингсли Коман няма да бъде на пейката утре, защото искаме да го подготвим максимално добре за събота. Дъглас Коста ще играе, но не знам дали ще е от самото начало. Няма да има големи ротации в състава ни. Все още не съм избрал играчите."

Анчелоти разкри голямата разлика между Реал и Байерн

Байерн има потенциала да спечели Шампионската лига и аз съм щастлив да водя този отбор. Но в този турнир трябва да дадеш всичко от себе си. През март и април са големите мачове в ШЛ, докато сега мислим мач за мач. Първо трябва да спечелим групата си."

 В историята на Милан този турнир винаги е бил важен и винаги сме били фокусирани. Затова Шампионската лига е толкова важна за мен. Ростов е много добре организиран в защита. Те елиминираха Аякс с лекота. Трябва да играем бързо и директно.

Винаги има какво да подобряваш. Ние можем да подобрим интензитета и организацията в играта си. Но честно казано трябва да съм доволен. Показахме характер, защото имахме и лоши моменти в мачовете. И никога не загубихме организацията си."

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички