Хари Кейн наруши мълчанието след фиаското на Байерн Мюнхен срещу Реал Мадрид


Хари Кейн наруши мълчанието след фиаското на Байерн Мюнхен срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5284 0

Нападателят на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, използва профила си в социалната мрежа Instagram, за да напише няколко думи след разочароващото отпадане на 1/2-финалите в Шампионска лига.

*В сряда (8-и май) вечер баварците водеха на Реал Мадрид с 1:0 до 88-ата минута, но след това "Сантяго Бернабеу" видя пореден обрат, който изпрати "белия балет" на финала в турнира.

ОЩЕ: Хари Кейн изумил Томас Тухел с броя чаши капучино, които изпива за ден

Интересно е да се отбележи, че 30-годишният Кейн не спомена изобщо спорното решение от края на двубоя (ВИДЕО), а само изрази голямото си разочарование от поражението:

Хари Кейн

"Изключително разочарован. Тази вечер беше трудна за преглъщане. Горд съм от това как се борихме в двата мача, което пък казва всичко, което трябва да знаете, за духа, с който разполага този отбор и за това колко далеч можем да стигнем", гласи постът на национала на Англия.

*Хари Кейн ще завърши и сезон 2023/24 без трофей, но пък може да се похвали с 44 гола и 12 асистенции в общо 45 срещи във всички надпревари. 

ВИЖТЕ ОЩЕ - ВИДЕОТО, което доказва, че Байерн Мюнхен бе ощетен срещу Реал Мадрид!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички