Гуардиола оцени шансовете на Манчестър Сити в Шампионска лига


Гуардиола оцени шансовете на Манчестър Сити в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1495 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира жребия за 1/4-финалите на Шампионска лига, който отреди съперник на "гражданите да бъде отборът Тотнъм. Сити и Тотнъм ще изиграят три мача помежду си в рамките на 11 дни. Тотнъм е домакин в първия четвъртфинал на 9 април, а реваншът е на 17 април.

"Удоволствие е да си на 1/4-финал в Шампионска лига. Познаваме се много добре с Тотнъм. Имаме огромно уважение към този отбор. Шансовете са 50/50. Ще се опитаме да бъдем в най-доброто си състояние и да изиграем два добри мача. Всеки отбор има силни и слаби страни. Същото важи и за нас. Ще бъде трудно, но това би важало и за всеки друг отбор", заяви Гуардиола.

Той коментира жребия на бившия си отбор Барселона, който ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед. "Барселона и Манчестър Юнайтед са невероятни отбори, които играят на невероятни стадиони . И двата тима притежават фантастични футболисти. Ще бъде пленителен сблъсък", каза още испанецът.

Междувременно УЕФА взе решение да размени мачовете на Барселона и Манчестър Юнайтед в Шампионска лига. Каква е причината - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички