Грък и турчин ще свирят Арсенал - Байерн и Наполи - Реал


Грък и турчин ще свирят Арсенал - Байерн и Наполи - Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

914 0

От централата на УЕФА определиха срещата-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига между тимовете на Наполи и Реал Мадрид да бъде ръководена от Джунейт Чакър.

Турският съдия е в списъка на УЕФА от 2006 година, а първия си мач в турнира на богатите свири четири години по-късно. През 2015 година Чакър бе съдия на финала в турнира между Ювентус и Барселона.

Реал Мадрид е играл пет мача, водени от този рефер, като миналата година постигнаха победа в групите с 2:0 над Малмьо и равенство с Манчестър Сити в първия 1/2-финал. Също така Чакър води и сблъсъците с Борусия Дортмунд и Манчестър Юнайтед през 2012/13. Мачът на "Олд Трафорд" ще се запомни с неправилното изгонване на Нани в последния мач на сър Алекс Фъргюсън като треньор на "червените дяволи" в европейските клубни турнири. Първата "среща" на турския рефер и Реал е през 2011 при победата за "белия балет" с 4:0 над Лион.

Гръцкият съдия Тасос Сидиропулос пък ще бъде рефер на реванша между Арсенал и Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички