"Групата на смъртта" в Шампионска лига съвсем се преобърна: Гигантът е за смях - шанс да "избухне"


"Групата на смъртта" в Шампионска лига съвсем се преобърна: Гигантът е за смях - шанс да "избухне"
Снимка: GettyImages

11227 0

"Групата на смъртта" в Шампионска лига затвърди определението си, след като претърпя нов обрат в последния кръг. Изведнъж вече седемкратният носител на трофея Милан е последен и е пред срамна угроза, докато Нюкасъл, който бе фаворитът за първата позиция след боя по ПСЖ, изненадващо загуби от аутсайдера Борусия Дортмунд.

В крайна сметка най-доволен от цялата врътка е френският шампион, който отново е фаворит за първото място в групата, и то с разлика. Това отчитат специалисти и анализатори, както и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът именно Килиан Мбапе и компания да завършат като първи в група F е 1,65. Нюкасъл вече има доста по-малки шансове поне на хартия - 4,00, докато Борусия Дортмунд значително подобри своите и ставката там е 5,00. Милан остава аутсайдер с 15,00.

ПСЖ гостува на Милан: Последен шанс за "росонерите" в Шампионска лига

В четвъртия кръг съперници, но с разменено домакинство, ще бъдат същите тимове и от предния кръг. Иначе казано - на "Сан Сиро" Милан ще има възможност да се завърне с гръм и трясък и да завърже още повече групата, а на "Сигнал Идуна Парк" Борусия ще опита отново да зарадва верните си привърженици и за развали празника за "свраките" след 20-годишното чакане.

ПСЖ може да се похвали, че вкарва точно по три попадения във всеки от последните си пет мача във всички турнири - неизменно спечелени. Оливие Жиру е надеждата на Милан. Пет от неговите шест гола този сезон идват преди почивката. Освен това в осем мача срещу парижани има само две загуби, а в същото време им е отбеляал четири попадения (1 победа и 5 равенства).

Коефициентът на efbet за ново равенство на Жиру в мач срещу ПСЖ е 3,75, докато ставката за домакински триумф на "Сан Сиро" е 3,20. Съответно пазарът пък за нова победа в полза на ПСЖ и почти сигурно участие на елиминациите в турнира е 2,25.

Борусия Дортмунд ще мие срама от Байерн Мюнхен с нов успех над Нюкасъл?

В другия мач пък Борусия Дортмунд влиза след тежко поражение с 0:4 в дербито с Байерн Мюнхен. Очаква се зрелище в Гемания, особено имайки предвид, че само в един от последните шест официални мача на Борусия е имало равенство на полувремето. Нюкасъл пък е доста силен исторически в групите на турнири от УЕФА - губейки само три от последните 21 мача на всички стадиони (11 победи и 7 равенства).

Коефициентът на efbet все пак да дойде четвърта такава и втора поредна за Борусия срещу този опонент е 2,70, докато ставката за своеобразно отмъщение и триумф за "свраките" е 2,65. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,70. Този двубой стартира в 19:45 часа българско време, докато Милан - ПСЖ започва в 22:00 часа.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички