Господство в Шампионска лига: Барселона и Манчестър Сити си гарантират успеха в "слабашките групи"


Господство в Шампионска лига: Барселона и Манчестър Сити си гарантират успеха в "слабашките групи"
Снимка: Getty Images

1728 0

Кои сред фаворитите за трофея в Шампионска лига през този сезон имаха най-голям късмет с жребия за груповата фаза? Отговорът е категорично ясен - Барселона и Манчестър Сити. Това помага на каталунците да спрат "черната серия" в групите на състезанието, а на "гражданите" да запазят сили и поне към момента да насочат повече внимание към Висшата лига на Англия.

Специалисти и анализатори вече отчитат, че само същинско чудо може да лиши двата колоса от това да са първи в своите групи. Това показва и платформата за онлайн спортни залози efbet. Тя дава коефициент от едва 1,02 за това Сити да завърши на първо място в група G и съответно 1,08 за това Барселона да е лидер в група H.

Ако запишат победи в срещите си от четвъртия кръг, то те ще си гарантират и на хартия класиране за елиминационната фаза. А първото място ще стане още по-сигурно на теория, ако има как изобщо да използваме подобно твърдение за случая.

Барселона ще довършва Шахтьор Донецк за аут от "дупката на групите" в Шампионска лига

Шахтьор Донецк, който приема в Хамбург Шави и компания, е в слаба форма в Шампионска лига. В турнира отборът допуска първия гол в цели седем от последните му осем мача (включително във вече пет поред). Те ще разчитат на Олександър Зубков, който допринесе за два гола и две асистенции в три от последните си четири мача. Изключението за полезността му обаче бе именно срещу каталунците при поражението с 1:2.

Коефициентът на efbet за това Шахтьор Донецк да вземе своеобразен реванш и да мечтае за второто място в групата е 11,00, докато ставката за нова победа за Барселона срещу украинския гранд е 1,28. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 6,80.

Манчестър Сити пък този път приема Йънг Бойс у дома след победата с 3:1 в Швейцария. Тогава голове през първото полувреме нямаше. Изглежда възможно това да се повтори, като Йънг Бойс не са вкарвали до 20-ата минута в нито един от последните си 11 мача в Шампионска лига. Една от звездните на съперника пък - Родри, обожава периода между 65-ата и 75-ата минута. Той се е разписвал в два от последните четири мача на своя тим в този промеждутък (включително и на финала).

Манчестър Сити марширува към защита на трофея от Шампионска лига

Коефициентът на efbet за нова победа за Пеп Гуардиола и компания е 1,08, докато ставката за мечтан триумф за гостите от Швейцария е 32,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 13,00. Те се изправят един срещу друг в 22:00 часа българско време, докато Шахтьор - Барселона ще се състои от 19:45 часа.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички