Футболист на Реал Мадрид за Манчестър Сити: Не искахме да ги срещаме, доста е дразнещо да играеш срещу тях


Футболист на Реал Мадрид за Манчестър Сити: Не искахме да ги срещаме, доста е дразнещо да играеш срещу тях
Снимка: Getty Images

5916 0

В утрешния вторник, 9-и април, Реал Мадрид е домакин на Манчестър Сити в първи 1/4-финален сблъсък от Шампионска лига, който е с начален час 22:00 (българско време).

Двата европейски гранда ще се срещнат за трета поредна година в турнира. В първия случай "белия балет" продължи напред към финала, а във втория "гражданите" бяха тези, които се класираха на последното "стъпало".

Коментар от Родриго

През пролетта на 2022-ра бразилецът Родриго изигра ключова роля с попаденията си на реванша на "Бернабеу", които го изпратиха в продължения. Сега той призна, че сблъсъците със Сити му носят както добри, така и лоши спомени:

Родриго

"Това е противник, който, ако трябва да бъдем честни, не искахме да срещаме. А вероятно и те мислят по същия начин за нас. Мачовете с тях ми носят добри спомени, но и лоши такива. Хората очакват подобен двубой да е финал, но се срещаме с тях по-рано...", коментира нападателят, цитиран от "Goal", а след това допълни:

ОЩЕ: Гуардиола изненада: Не гледам мачовете на Реал Мадрид, нямам време за това

"Манчестър Сити са много добри, но ние също сме силни. Те са настоящите носители на Шампионска лига и най-добрият отбор в света, така че ги уважаваме. При тях няма лоши или играчи на средно ниво. При тях няма някой, за когото да си помислиш: "Ще пресирам него, защото не е толкова добър и ще ни подари гол или голова възможност". Те контролират много добре мачовете и топката. Играят красиво, много труден съперник са. Доста е дразнещо да играеш срещу тях, но пък аз вярвам в нашия тим".

*През настоящия сезон 2023/24 Родриго е натрупал 15 гола и 8 асистенции в общо 42 мача във всички турнири.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Голям проблем за Манчестър Сити преди сблъсъка с Реал Мадрид в Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички