FIFA? Неймар нацели два пъти гредите на Байерн, германците поведоха (ВИДЕО)


FIFA? Неймар нацели два пъти гредите на Байерн, германците поведоха (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1290 0

Срещата между Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен бе изключително зрелище още през първото полувреме. Домакините имаха предимство в почти всеки един компонент до почивката, но на нея баварците се прибраха при аванс от един гол, след като Ерик Максим Чупо-Мотинг даде превес на гостите от Мюнхен.

Малко преди това обаче домакините направиха два поредни пропуска чрез една от звездите си Неймар.

Първо в 38-ата минута Ней финтира магнетично Кингсли Коман и отправи удар с десния крак към вратата на Мануел Нойер, ала топката се отби в напречната греда на германците. Минута по-късно Килиан Мбапе се втурна с поредния спринт отляво, а двама бранители на гостите „ескортираха” бързоногия нападател. Той изведе Неймар, който остана „очи в очи” срещу Нойер.

Ударът му елиминира опеката на германеца, но топката за пореден път се отби в една от гредите на вратаря.

Секунди по-късно пък Чупо-Мотинг добави топката във вратата на Навас, макар костариканецът преди това да се бе намесил и така Байерн водеше на почивката.

Освен тези събития, Неймар на два пъти бе спрян от Нойер да реализира гол, след като стражъ на мюнхенци направи изключителни спасявания.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички