Дракслер разкритикува Емери за страхливата му тактика срещу Реал


Дракслер разкритикува Емери за страхливата му тактика срещу Реал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1548 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Юлиан Дракслер разкритикува решенията на своя треньор Унай Емери след загубата от Реал Мадрид в осминафиналния мач реванш в Шампионска лига. Германецът бе недоволен най-вече от факта, че се появи на терена едва в 76-ата минута на двубоя.

"Бях шокиран и не разбирах какво се случва. Бях изненадан и ядосан. Изравнихме резултата, но това не промени нищо за нас. Разбрах, че трябва да продължим да пресираме и да атакуваме повече. Загубихме един играч и дори при резултат 1:1 целият стадион знаеше, че ходът на мача няма да се промени, защото ние не играехме достатъчно интензивно. Реал се справиха с всичко уверено и без нерви", заяви Дракслер, цитиран от Goal.com.

"Ние въртяхме топката назад-напред, но головете не идват от това. Когато губиш с 1:3, трябва да пресираш Реал, а не да раздаваш пасове напред-назад, надявайки се, че нещо ще ти попадне. От самото начало трябваше да окажем натиск на съперника. Ние не го направихме, заради което си заслужихме да отпаднем от турнира", каза още нападателят.

Както е известно, парижани загубиха реванша с 1:2, а в първия мач паднаха с 1:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички