Доказано скандален: Появи се компрометираща снимка на рефера на Реал-Ювентус


Доказано скандален: Появи се компрометираща снимка на рефера на Реал-Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

5077 0

Нищо не може да остане скрито от бесни фенове, които смятат, че любимият им отбор е бил порязан в мечтите си. Това се случи и с привържениците на Ювентус, които се разровиха задълбочено в интернет, за да открият нещо изобличаващо за съдията Майкъл Оливър, който предреши до известна степен класирането на Реал Мадрид на полуфинал в Шампионска лига за сметка на "Старата госпожа".

Припомняме, че Оливър свири дузпа за Реал в последната минута на редовното време, която бе спорна и в момента целият футболен свят е раздвоен по въпроса: Имаше ли дузпа за мадридчани. В допълнение реферът изгони заради спор с него капитана на "бианконерите" Джанлуиджи Буфон.

Феновете на Ювентус намериха в социалната мрежа компрометиращи снимки на съпругата на съдията - Люси. През 2016 година двамата са на почивка в Мадрид, където са посетили и стадиона на Реал Мадрид. Люси Оливър разкрива, че обича испанската столица, а на снимка, където позира с мъжа си на "Сантяго Бернабеу", нарича съоръжението "нелош стадион".

При такава ситуация дали съдията може да се смята за безпристрастен в толкова важен мач като Реал - Ювентус? Труден за отговаряне въпрос. Феновете на италианския гранд вече са си направили извод и започнаха да атакуват Люси Оливър в Туитър. Любопитното е, че дамата е също футболен съдия.

Понеже изглежда, че никой няма да накаже английския рефер за спорната дузпа и спорния червен картон на Буфон, фенове на Ювентус предупреждават привържениците на английските тимове, разкривайки, че най-обсъжданият рефер в света в момента е посещавал и стадион "Анфийлд" в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички