Добри новини за Реал Мадрид и Зидан преди финала в Шампионска лига


Добри новини за Реал Мадрид и Зидан преди финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2091 0

Сезонът в Шампионска лига е на една стъпка от своя край. За завършек обаче остана най-сладкото - финалът в Киев на 26 май. Един срещу друг ще се изправят соченият за фаворит и победител в последните две издания Реал Мадрид и тимът, който никой не очакваше да стигне до тази фаза - Ливърпул.

Треньорът на "белия балет" Зинедин Зидан имаше няколко въпросителни в последните дни около състава си за предстоящия сблъсък в края на месеца. Суперзвездата Кристиано Роналдо получи контузия в дербито с Барселона и бе заменен на почивката, а десният защитник Дани Карвахал напусна принудително терена при първия мач от 1/2-финалите с Байерн Мюнхен.

От днес обаче Кристиано вече тренира наравно със съотборниците си, като травмата му е излекувана напълно. В събота Реал ще изиграе последния си мач за сезона в Примера Дивисион, като ще премери сили с Виляреал. Очаква се за тази среща да бъде възстановен и Карвахал, като двамата с португалеца почти сигурно ще получат нужното игрово време, за да са напълно готови за мача в Киев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички