Българите щурмуват Шампионска лига


Българите щурмуват Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1123 0

Трима българи ще вземат участие в мачовете от Шампионска лига във вторник вечер. С особен интерес се очаква дебютът на Ивайло Петев начело на Динамо (Загреб) в най-силния турнир - бившият национален селекционер още не бе встъпил в длъжност в предишния двубой на хърватите, който те загубиха с 0:4 от Ювентус.

ЛУДОГОРЕЦ НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ АРСЕНАЛ

Сега Динамо приема Севиля и ще се стреми да спечели първата си точка или поне да стигне до първия си гол в турнира. Любопитното е, че андалусците са без загуба с актив от 4 точки, но са вкарали само едно попадение до момента при победата с 1:0 над Олимпик (Лион).

Михаил Александров и Легия имат на пръв поглед невъзможната задача да затруднят Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу". Поляците също все още не са стигнали дори до гол в Шампионска лига и са на дъното на Група F.

ЦСКА (Москва) с Георги Миланов пък приема Монако в търсене на първа победа, след като в момента руснаците имат 1 точка в актива си и са последни в група Е, докато монегаските са лидери с 4.

Всички мачове от Шампионска лига днес:

Група Е

Байер (Леверкузен) - Тотнъм

ЦСКА (Москва) - Монако

Група F

Реал Мадрид - Легия

Спортинг (Лисабон) - Борусия (Дортмунд)

Група G

Лестър - Копенхаген

Брюж - Порто

Група Н

Динамо (Загреб) - Севиля

Олимпик (Лион) - Ювентус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички