Байерн и ПСЖ вече са на 1/8-финалите в Шампионска лига


Байерн и ПСЖ вече са на 1/8-финалите в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1064 0

В група В отборите на ПСЖ и Байерн Мюнхен си осигуриха място на 1/8-финалите на Шампионска лига, след като записаха победи над Андерлехт и Селтик съответно.

Французите се наложиха с 5:0 над белгийския шампион, докато баварците взеха с 2:1 гостуването си в Глазгоу. ПСЖ все още има три точки преднина пред Байерн, като двата тима трябва да определят победителя в групата.

Парижани нямаха никакъв проблем срещу Андерлехт, като още първото полувреме имаха два гола преднина след точни попадения на Верати и Неймар. Домакините можеха да водят и много повече, като постоянно атакуваха вратата на белгийците. През втората част Курзава се развихри и отбеляза хеттрик, като почна още в началото, след като Неймар нацели гредата, а топката се озова в него. След това в 72' и 78' Курзава се разписа още два пъти за разгромното 5:0.

Победата за Байерн не дойде толкова лесно. Коман откри в 22', въпреки че по-чистите положения бяха за домакините. В 74' МакГрегър изравни резултата, но баварците реагираха много бързо и само след 3 минути чрез Мартинес оформиха крайното 1:2. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички