Байерн - Челси също ще се играе без публика


Байерн - Челси също ще се играе без публика
Снимка: Getty Images/Gulliver

1362 0

Двубоят между Байерн Мюнхен и Челси на от осминафиналната фаза на Шампионска лига на „Алианц арена“ ще се играе пред празни трибуни заради опасенията от коронавирус. Реваншът между двата тима ще се проведе на 18-ти март.

До решението се стигна, след като Баварската провинция разпореди да бъдат отложени всички мероприятия с над 1000 посетители. Това означава, че домакинският двубой на Байерн Мюнхен срещу Фортуна Дюселдорф също ще се проведе без публика. Срещата между баварския гранд и Челси се присъединява към още 4 мача, които ще се играят на празни трибуни. Мачовете Валения – Аталанта, ПСЖ – Борусия Дортмунд, Ювентус – Олимпик Лион и Барселона – Наполи също ще се играят при закрити врата.

Байерн Мюнхен има аванс от 3:0 преди реванша с Челси, след като немският тим спечели на „Стамфорд бридж“ след две попадения на Серж Набри и един гол на Роберт Левандовски. А ето кои срещи от Лига Европа също ще бъдат без публика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички