Ас на Реал от последния финал срещу Юве: Дано бием с 1:0 с несъществуваща дузпа


Ас на Реал от последния финал срещу Юве: Дано бием с 1:0 с несъществуваща дузпа
Снимка: Guliver/GettyImages

1486 0

Един от участниците в последния финал между Реал Мадрид и Ювентус - Фернандо Мориентес, изобщо не харесва италианския шампион. Това става ясно от изказването му по повод предстоящия финал между двата отбора в Кардиф на 3-и юни.

Ще съм доволен на краен резултат 1-0 за Реал, победа с гол на Бейл от несъществуваща дузпа. Що се отнася до самия Бейл - Зидан ще реши дали ще играе. Аз няма да кажа как бих постъпил", сподели Мориентес по време време на спонсорско събитие.

"Във финалите, които играх с Реал Мадрид, ние винаги бяхме фаворити, но тези финали както може да завършат добре, така и зле. Финалът в Кардиф ще бъде тотално различен от първият ми в Шампионска лига през 1998," продължи Мориентес.

"Един финал е винаги връхната точка и Ювентус са доста стабилни. Реал Мадрид има невероятната способност винаги да вкарва, мисля че ще бъде необикновен сблъсък. Ще има много вълнение и напрежение", категоричен беше Мориентес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички