Анчелоти: Напускаме турнира с високо вдигнати глави


Анчелоти: Напускаме турнира с високо вдигнати глави
Снимка: Guliver/Getty Images

867 0

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти коментира отпадането на своя тим от Шампионска лига. Неаполитанците загубиха от Ливърпул с 1:0 на "Анфийлд" и този резултат изпрати англичаните напред. Според Анчелоти - той и играчите му няма за какво да съжаляват. 

"Резултатът разочарова силно, но няма в какво да се упрекваме. Направихме всичко възможно, дори повече. Много близо бяхме до излизане от групите. Сега трябва да покаже в Лига Европа какво сме научили. Знаем, че можем да стигнем далече в този турнир", заяви Анчелоти.

"Започнахме добре мача, но в средата започнахме да допускаме грешки, те възникнаха в резултат на мощната преса на Ливърпул. Второто полувреме премина някак хаотично. На нас ни беше нужен гол. Да, Ливърпул изпусна много положения на контраатаки, но и ние можехме да вкараме. В края се получи луда борба. Гордея се от това как момчетата ми играха в тази сложна група. От самото начало казах, че никак не е лесна. Не трябва да съжаляваме за нищо. Малцина очакваха, че ще се борим за излизане от групата до последния кръг. Не ни достигна и късмет. Момчетата обаче показаха характер и напускаме турнира с високо вдигнати глави", обяви Анчелоти.

А какво сподели мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп след двубоя - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички