Алвеш: Можем да плачем за Неймар или да си свършим работата


Алвеш: Можем да плачем за Неймар или да си свършим работата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1173 0

"Имаме две опции - можем да легнем и да плачем за Неймар, или можем да станем и да си свършим работата", обяви защитникът на Пари Сен Жермен Даниел Алвеш преди реванша с Реал Мадрид от осминафиналите на Шампионска лига.

Френският тим трябва да наваксва пасив от 1:3 от първата среща на "Сантяго Бернабеу", а освен това ще бъде без голямата си звезда Неймар, който получи контузия и ще е извън игра в следващите месеци. "С Неймар в състава ПСЖ са по-силни, но без Ней също сме силни, защото има други играчи. Естествено, че ще усетим липсата му. Но между варианта да легна и да плача и да стана и да си свърша работата, аз винаги избирам втория", коментира Алвеш.

Неймар претърпя успешна операция в Бразилия, като след месец и половина ще има повече информация от колко точно време ще има нужда за възстановяване, но почти сигурно той ще бъде напълно готов за Световното първенство в Русия това лято. Алвес обаче се надява да играе рамо до рамо със сънародника си по-скоро. "Говоря с него всеки ден и се уговорихме, че ще играем отново заедно в Шампионска лига този сезон", каза бранителят. "Когато един играч липсва, това отваря вратата за някой друг. Знам, че който излезе на терена утре, ще го направи с цялата си сила", допълни Алвеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички