За едно полувреме Борусия разгада Монако


За едно полувреме Борусия разгада Монако
Снимка: Getty Images/Gulliver

1327 0

Борусия (Дортмунд) победи с 3:0 Монако в мач от Група А на Шампионска лига. Германците бяха по-добрият тим през целия мач, но попаденията паднаха през втората част. Те бяха отбелязани от Якуб Бруун Ларсен, Пако Алкасер и Марко Ройс.

Първото полувреме мина без особено много чисти положения. В 20' Юри Тилеманс се пробва със силен удар от дистанция, но вратарят на Монако се справи. В 33' Пако и освободи малко пространство и опита му от границата на наказателното поле премина малко встрани от левия страничен стълб. В 39' Мариус Волф стигна до отскочилата топка в наказателното поле. Той стреля удар по посока на долния ляв ъгъл, но Диего Беналио внимаваше и спаси без затруднения.

6 минути след подновяването на играта Борусия откри резултата. Санчо демонстрира страхотен поглед и подаде към Ларсен, който от наказателното поле не сгреши за 1:0. В 63' Марко Ройс беше близо до отбелязване на гол с удар от вътрешността на наказателното поле, но топката мина покрай дясната греда.

В 69' бе отсъдена дузпа заради нарушение на Глик. Пако се нагърби с отговорността, но топката нацели напречната греда. 3 минути по-късно обаче се реваншира. Марко Ройс подаде към Пако, който укроти добре и преодоля вратаря с удар средата на мрежата. Този гол успокои изцяло домакините, като в добавеното време дори се разписаха още веднъж.Марко Ройс беше изведен от Якоб Бруун Ларсен и демонстрира брилянтно хладнокръвие в наказателното поле - 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички