Валверде за представянето на Меси: Като всеки играч, който не е водил подготовка


Валверде за представянето на Меси: Като всеки играч, който не е водил подготовка
Снимка: Getty Images/Guliver

2738 0

Наставникът на Барселона - Ернесто Валверде, коментира първата поява на футболния терен за този сезон на мегазвездата на световния футбол - Лионел Меси. Аржентинецът страдаше от контузия, която го възпрепятства от участие в първите мачове на каталунците. Въпреки това, Валверде е доволен, имайки предвид липсата на игрова практика и подготовка.

"Той (Меси) е като всеки играч, който не е водил предсезонна подготовка. Наложи му се да влезе в мач с изключително темпо и заряд. Мачът вече бе започнал, а той се появи без подготовка. Това бяха първите му 30 минути. Направи достатъчно. Това бе и първи цял мач за Луис Суарез. Резултатът е такъв, какъвто е. Страдахме много и трябва да го признаем" - заяви Валверде. 

Междувременно, новопривлечената звезда на Барселона - Антоан Гризман, призна, че ще има нужда от време, за да разбере ходовете на новите си съотборници, най-вече колегите му в нападение - Луис Суарез и Лионел Меси. Вчера тримата се събраха за първи път на терена, но бе само за половин час. Вижте повече относно изказването на французина - в този материал на Sportlive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички