ВИДЕО: Първият гол в Шампионска лига е... шедьовър от Лео Меси


ВИДЕО: Първият гол в Шампионска лига е... шедьовър от Лео Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

5093 0

Шампионска лига започна в нов час във вторник вечер, но нищо друго изглежда не се е променило - Барселона продължава да е сред големите фаворити, а Лео Меси продължава да вкарва красиви голове. И в тазгодишното издание на "най-комерсиалния клубен турнир" именно аржентинският ас отбеляза първото попадение.

32 минути нямаше нито един гол в двата мача, които откриха надпреварата - Интер срещу Тотнъм и Барселона срещу ПСВ. Точно в тази минута обаче Меси избухна, и то с превъзходен гол. Той се разписа след брилянтно изпълнение на пряк свободен удар, а стражът на холандския национал нямаше какво да направи - 1:0 за Барселона.

Това беше 61-о попадение за Ла Пулга в груповата фаза на Шампионска лига, с което той еднолично излезе начело в историята - с гол пред Кристиано Роналдо. Португалецът обаче води в общата голова статистика, тъй като има доста повече попадения в елиминационната фаза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички