УЖАС! Експлозия пред автобуса на Борусия, има контузен играч на немците (ОБНОВЕНА)


УЖАС! Експлозия пред автобуса на Борусия, има контузен играч на немците (ОБНОВЕНА)
Снимка: Getty Images/Guliver

4086 0

Експлозия в близост до автобуса на Борусия Дортмунд бави началото на срещата от 1/4-финалите на Шампионска лига между немския тим и Монако. Случаят беше потвърден от полицията, а двубоят беше отменен за сряда (12.04) от 19:45 часа българско време.

Пострадал е футболистът на "жълто-черните" Марк Бартра, в когото са се забили стъкла, следствие на силата на взрива. В момента той е в болница, но състоянието му е добро и няма сериозни наранявания.

Взривът се е случил на 10-тина километра от "Сигнал Идуна Парк", като от силата на експлозията са били изпочупени всички стъкла на превозното средство.

Феновете на двата тима бяха помолени да останат на стадиона, тъй като безопасността им е гарантирана. Привържениците на Монако пък показаха съпричастността си и скандираха многократно "Дортмунд, Дортмунд"!

21:30 По информация "Билд" взривовете пред автобуса са били 3, но засега няма информация дали става въпрос за терористична атака.

21:34 На стадиона няма опасност за феновете, които продължават да пеят. Говорителят на стадиона ги информира за случващото се.

22:00 Барселона и редица други клубове изразиха съпричастността си към случилото се в Дортмунд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички