Тен Хаг: ВАР е виновен, разочарован съм от резултата


Тен Хаг: ВАР е виновен, разочарован съм от резултата
Снимка: Getty Images/Guliver

1834 0

Наставникът на холандския шампион Аякс - Ерик тен Хаг, призна, че според него системата ВАР е виновна за неуспеха срещу Челси в Шампионска лига. Припомняме, че двата отбора сътвориха истински спектакъл, завършил 4:4, а в една ситуация, в рамките на секунди, двама играчи на холандците бяха изгонени и, същевременно, бе отсъдена дузпа за лондончани.

"Да, така мисля (че ВАР е виновен). Също и в Амстердам (при загубата 0:1 от Челси) имаше две ключови решения, които бяха сгрешени. Това е футболът, трябва да го приемем. Не можем да променим решенията на съдията. Не съм ядосан, разочарован съм, най-вече от резултата. Горд съм от начина, по който играхме както с 11 души, така и с 9. Все още сме първи в групата. Трябва да продължим напред" - призна Тен Хаг.

В група H на Шампионска лига три отбора са с равни точки на върха - Челси, Аякс и Валенсия. Интригата се запазва напълно, но треньора на Аякс е оптимист. А какво заяви легендата и наставник на Челси - Франк Лампард, след мача - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички