Суарес: След загубата от Ливърпул исках да изчезна от земята


Суарес: След загубата от Ливърпул исках да изчезна от земята
Снимка: Guliver/GettyImages

4155 0

През този сезон отборът на Ливърпул направи един от най-запомнящите се обрати в турнира Шампионска лига, който по-късно "червените" спечелиха. Безспорно най-силният им мач бе реваншът в 1/2-финалите, когато отстраниха Барселона.

Тимът на Ернесто Валверде се виждаше на финал, след като у дома спечели с 3:0. Дойде обаче реваншът на "Анфийлд", при който каталунците бяха разбити с 4:0 и се сбогуваха с мечтата за първи трофей от турнира на богатите от 2015 година.

"Дните след този мач бяха най-тежките ми моменти в Барселона заедно със Световното първенство от 2014 година. Просто исках да изчезна от лицето на земята. Не исках да водя децата си на училище, всички щяха да видят колко лошо изглеждам. Имах дни, в които просто не исках да правя нищо и това бяха едни много трудни моменти за мен", споделя Луис Суарес за чувствата си след отпадането от Шампионска лига.

Все по-често пък уругвайският нападател е свързван с трансфер далеч от "Камп Ноу". Кой е най-големият фаворит за подписа му може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички