Стърлинг за симулацията: Не знам какво се случи, извинявам се на съдията


Стърлинг за симулацията: Не знам какво се случи, извинявам се на съдията
Снимка: Getty Images/Guliver

1871 0

Нападателят на Манчестър Сити Рахим Стърлинг изказа своите извинения към главния рефер в мача между съставите на "гражданите" и Шахтьор. Англичанинът си изпроси дузпа по нелеп начин, след като падна в пеналтерията на гостите без да бъде фаулиран.

"Небесно-сините" спечелиха категорично мача с 6:0. Симулацията на Стърлинг обаче доведе до второто попадение в двубоя, което насочи мача в необратима посока. След срещата крилото на Сити все пак се извини на съдията, че го е подвел във въпросната ситуация.

“Опитах да играя с топката и не знам какво се случи. Не почуствах контакт. Поведох топката и паднах. Извинявам се на съдията”, заяви Стърлинг.
“Това бе важна победа. Загубата от Лион ни свали на земята. Когато губиш лесно топката, тези добри отбори винаги могат да те накажат”, допълни нападателят.

"Опитах да играя с топката и не знам какво се случи. Не почуствах контакт. Поведох топката и паднах. Извинявам се на съдията", сподели англичанинът. "Това бе важна победа. Загубата от Лион ни свали на земята. Когато губиш лесно топката, тези добри отбори винаги могат да те накажат”, добави още той.

С тази победа "гражданите" почти напълно си осигуриха място на осминафиналите в турнира. Манчестър Сити е начело в подреждането с актив от 9 точки, докато Олимпик Лион заема втората позиция с 6 пункта. Хофенхайм и Шахтьор имат на сметката си съответно 3 и 2 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички