Салах сам си е виновен за контузията? (ВИДЕО)


Салах сам си е виновен за контузията? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

5377 0

Серхио Рамос беше обявен за престъпник за нарушението, което извърши срещу Мохамед Салах. Именно в съприкосновението между двамата звездата на Ливърпул получи контузия, а дори имаше петиция за това да бъде наказан след сблъсъка. Някои фенове стигнаха до там, че да заплашват със смърт испанския защитник. Но възможно ли е самият Салах да е виновен за случилото се на терена в Киев?

Нов ъгъл от телевизионните камери показва ясно как пръв нарушение извършва Салах. В борбата за позиция той пръв хваща ръката на Рамос, като почва да го тегли надолу. Оттам нататък двамата падат на земята, ръката на египтянина остава "заключена" в тази на Рамос и двата се озовават на тревата.

Освен това за въпросния "ключ" на Рамос се изписаха много неща в последните дни, но всъщност другата ръка на Салах е тази, която пострада след сблъсъка с капитана на Реал Мадрид.

Нарочно ли Рамос контузи Салах или това е неволен инцидент, на каквито сме ставали свидетели стотици хиляди пъти? Дайте вашите отговори под статията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички