Роналдо е обещал пред семейството да вкара три гола още преди реванша с Атлетико


Роналдо е обещал пред семейството да вкара три гола още преди реванша с Атлетико
Снимка: Getty Images/Gulliver

2107 0

Ювентус осъществи така мечтания обрат в Шампионска лига и отстрани Атлетико (Мадрид), въпреки че трябваше да съкратят изоставане от 0:2. В големия герой за "бианконерите" се превърна Кристиано Роналдо, който отбеляза три гола във вратата на Ян Облак.

Това бе напълно достатъчно, за да осигури щастливия край за италианския тим и неговите привърженици. След двубоя пък бързо се разпространи и какво обещание е дал португалецът на своето семейство преди двубоя. Според Marca той е заявил пред най-близките си, че вярва в силите на Ювентус и в това, че ще отстранят испанците. Освен това се заканил и да вкара хеттрик срещу тях.

Както вече ни е известно, и двете неща станаха факт. Освен това няма друг играч, който да е вкарвал повече голове на Атлетико под ръководството на Диего Симеоне, колкото има Роналдо. Той е участвал във всички двубои срещу "дюшекчиите" отново при Симеоне, в които са отпадали в Шампионска лига - 2014г., 2015г., 2016г., 2017г., 2019г.

Как коментира представянето си снощи самата звезда - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички