Роналдо: Познавам си тялото перфектно, ще играя в мача с Аякс


Роналдо: Познавам си тялото перфектно, ще играя в мача с Аякс
Снимка: Getty Images/Gulliver

1849 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо коментира шансовете си да играе в първия 1/4-финал от Шампионска лига. Там тимът му се изправя срещу холандската изненада Аякс, който отстрани Реал Мадрид.

По време на мач за родината си Португалия голаджията получи контузия и бе заменен след само 30' игра. Той обаче е убеден, че ще бъде напълно възстановен за идния мач с гранда от Амстердам.

"Не съм притеснен и няма за какво, тъй като познавам тялото си перфектно. Това е футболът - поемаш рискове, когато си на терена. Спокоен съм, тъй като ще се върна след седмица, най-много две. Искам да играя за националния си отбор и в следващите мачове. Изпуснах последните мачове, но имах нужда от време на себе си, за да свикна към новия си начин на живот в Торино", сподели Роналдо пред "Marca".

Сблъсъкът Аякс - Ювентус в Амстердам е на 10 април, а реваншът в Торино е на 16 април. Както е известно, Роналдо се контузи на 25-и март, когато игра за националния отбор на Португалия срещу Сърбия в квалификациите за Евро 2020. Вижте тук какъв интересен метод използва нападателят, за да ускори възстановяването си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички