Рома ще използва специална техника, за да спре Салах


Рома ще използва специална техника, за да спре Салах
Снимка: Gulliver/GettyImages

2774 0

Халфът на Рома Кевин Строотман призна, че тимът му подготвя специална тактика, за да неутрализира звездата на Ливърпул Мохамед Салах. Двата тима излизат един срещу друг във вторник на „Анфийлд“ в първи полуфинален сблъсък от Шампионска лига, като египетският национал ще се изправи за първи път срещу бившия си отбор.

Салах напусна Рома през изминалото лято и до момента записва най-добрия сезон в кариерата си, реализирайки 41 гола през кампанията. "Имаме специална тактика как да спрем Салах, но няма да ви я разкрия, заяви Строотман пред The Independent.

"Това, на което ще разчитаме е италианската защита. Не съм изненадан от неговото представяне, може би съм изненадан единствено от лекотата, с която бележи и увереността, която показва пред противниковата врата. При нас той също игра много силно, имаше много асистенции и голове, но също така и пропускаше доста, особено в случаите, когато излизаше очи в очи с вратаря“, допълни още холандският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички