Реал Мадрид е готов с трансферния списък за лятото


Реал Мадрид е готов с трансферния списък за лятото
Снимка: Guliver/GettyImages

3575 0

След провала на Реал Мадрид в Шампионска лига е лесно да се говори за това кои играчи трябва да напуснат "белия балет" и какви играчи трябва да подсилят състава. Реалността с настоящите договори на футболистите на Реал обаче е малко по-различна и по-трудни. 

Играчи като Марко Асенсио, Алваро Одризола, Тони Кроос и Рафел Варан може да не се намират в топ форма, но тяхното бъдеще изглежда по-свързано със "Сантяго Бернабеу". За разлика от Иско и Гарет Бейл, които поне към този момент изглежда, че ще си търсят нови отбори, пише Marca. В клуба са спокойни и ще анализират кой как е допринесъл за отбора и кой от играчите има още да даде на "Кралския клуб".

Планът на клуба за привличане на млади играчи остава, но може би не толкова млади, колкото Винисиус. Според испанското издание Едер Милитао вече е гарантирано ново попълнение за Реал, но от клуба искат да привлекат още един централен защитник, ляв бек, два халфа и един нападател. От мадридския клуб искат да направят селекцията, колкото е възможно по-бързо, за да се засили конкуренцията.

Сега една от най-важните теми в Реал е кой ще е треньорът, който ще вади отбора от посредствеността - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички