Почетино преди Манчестър Сити: Това е най-големият мач в кариерата ми


Почетино преди Манчестър Сити: Това е най-големият мач в кариерата ми
Снимка: Getty Images/Gulliver

1198 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обеща агресивен и атакуващ тим на "шпорите" в утрешния първи четвъртфинален сблъсък от Шампионска лига срещу действащия шампион на Висшата лига Манчестър Сити. "Гражданите" ще пристигнат в северен Лондон във вторник за първия двубой от европейските клубни турнири на новия стадион на Тотнъм, а възпитаниците на Пеп Гуардиола са устремени към исторически куадрупъл.

Амбициите на „шпорите“ за титлата в Премиършип намериха своя край в края на февруари, но те ще са амбицирани да достигнат за първи път в своята история полуфиналите в Шампионска лига.

„Да, това ще бъде най-големият двубой в кариерата ми. За нас е бонус, че ще играем на четвъртфинал. Ще се опитаме да ги победим. Целта, разбира се, е да се класираме на полуфинал, но се изправяще срещу силен съперник, който уважаваме. В последните няколко години Манчестър Сити гради отбор, който да е готов да спечели всички възможни трофеи. Той има много добър състав и един от най-добрите мениджъри в света. Ако някой може да спечели четири трофея, това е Манчестър Сити.

Искаме да започнем агресивно утрешния двубой и да се опитаме да доминираме. Разполагахме с време, в което да се подготвим за тази важна среща. Това ще бъде второто ни домакинство на новия стадион и първо в Шампионската лига, така че се надяваме атмосферата да е невероятна и трудна за нашия противник“, завърши Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички