Олимпик Лион шокира Манчестър Сити на "Етихад"


Олимпик Лион шокира Манчестър Сити на "Етихад"
Снимка: Getty Images/Guliver

3270 0

Отборът на Олимпик Лион постигна една от най-големите си победи в историята. "Хлапетата" тази вечер се наложиха в първия си мач от Шампионска лига срещу английския шампион Манчестър Сити и то като гост с 1:2.

Резултатът изненадващо бе открит от френския тим в 26'. Капитанът Фекир се озова на левия фланг и пусна пас към далечната греда, където защитник в синьо не успя да избие, а от това се възползва Корне, който с лекота вкара. В края на първата част отново Фекир блесна с добра изява, след като открадна топка в средата на терена, напредна и от границата на наказателното поле наказа Едерсон за втори път в срещата - 0:2.

След почивката играчите на Хосеп Гуардиола се втурнаха да търсят обрат и върнаха едно попадение в 67'. Лерой Сане с лекота се освободи от двама играчи на Лион и нахлу по левия фланг. Немският национал видя свободния Бернардо Силва и сви към португалеца, който от близко стреля - 1:2. До края на срещата обаче защитата на гостите не се пропука втори път и удържа победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички