Нойер знае как в Байерн ще се справят с атмосферата на "Анфийлд"


Нойер знае как в Байерн ще се справят с атмосферата на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1271 0

Най-интересният мач през тази седмица е 1/8-финалната среща от Шампионска лига между Ливърпул и Байерн Мюнхен. Двата тима се изправят един срещу друг на "Анфийлд" във вторник, като началният час на срещата е 22:00.

Капитанът на немския шампион Мануел Нойер разкри, че няма търпение да излезне на митичния стадион на мърсисайдци. Немският страж сподели още, че знае за атмосферата на "Анфийлд", а той и съотборниците му имат идеята как да се справят с мощния шум от трибуните.

"Всеки, който гледа футбол, знае, че там атмосферата е специална. Харесва ми, когато феновете могат да са близко до терена и когато не спират да пеят. Ако обаче искаш да кажеш нещо на свой съотборник, това е почти невъзможно. Трябва да намериш друг начин за контактуване и според мен това е "езикът на тялото". Когато някой играч се обърне към теб, едва тогава можеш да му кажеш каквото искаш.

КОЕ Е ПО-ВАЖНО ЗА ЛИВЪРПУЛ - ТИТЛАТА ИЛИ ШЛ? КЛОП ОТГОВАРЯ

Треньорът също трябва да умее да говори с тяло, за да каже какво иска от играчите. Хосеп Гуардиола умееше това действие и се справяше отлично. Той винаги говори с тялото си", споделя Нойер преди сблъсъка с Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички