Наглият Моуриньо шокира феновете: Нищо ново за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Наглият Моуриньо шокира феновете: Нищо ново за Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1800 0

Манчестър Юнайтед приключи рано участието си в Шампионска лига, но Жозе Моуриньо не смята това за някаква суперизненада и е на мнение, че от поражението от Севиля не трябва да се правят трагедии, тъй като това не се случва за първи път с отбора.

"Първият гол винаги е важен, при това не само заради резултата от първия мач, но и заради характера на играта. От първите минути се стараехме да действаме агресивно, но не вкарахме, а Севиля постепенно започна да контролира топката. Имахме отлични шансове да открием резултата, но те вкараха първи, а след това играта стана по-емоционална. Вторият гол ни пречупи. Имахме епизодични добри изяви, но не контролирахме играта. Все пак не мога да кажа, че играчите ми не искаха да спечелят. Това е футболът.

Загубихме, но утре предстои още един ден, а в събота - още един мач. Добре е, че футболистите не крият разочарованието си, но нямаме време да преживяваме това. Знам, че подобно нещо се е случвало с Юнайтед и преди, тъй като тогава съм бил треньор на Порто и Реал. Не мисля, че това е нещо ново за клуба. Какво трябва да се случи, за да се представяме по-добре в Шампионска лига? Всичко. Всеки харчи пари, нали? Не само ние, нали? Това е естествен процес, всеки отбор прави инвестиции. Променяме се не само заради промените. Така че не само ние инвестираме пари, всички клубове го правят", отбеляза Моуриньо след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички