Къде да гледаме срещата Цървена звезда - Тотнъм в Шампионска лига


Къде да гледаме срещата Цървена звезда - Тотнъм в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1639 0

Тази вечер финалистът в Шампионска лига от миналия сезон Тотнъм гостува на Цървена звезда в четвърти мач от груповата фаза на най-големия европейски клубен турнир. "Шпорите" се нуждаят от задължителна победа, ако искат да останат в комфортна позиция за продължаване в надпреварата.

"Белите" са втори в група В с четири точки, изоставайки на пет от лидера Байерн. Цървена звезда пък са трети с три пункта и все още имат надеждата, че могат да изместят по-именития си съперник от мястото, осигуряващо класиране за 1/8-финалите на турнира.

За домакините ще отсъства единствено контузеният Йовичич, докато наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино има по-сериозни кадрови проблеми. Лорис е контузен, докато Кейн, Вертонген и Ламела са под въпрос за мача. Хюн Мин Сон и Серж Орие най-вероятно няма да бъдат използвани поради инцидента с Андре Гомеш в мача с Евертън, при който футболистът на "карамелите" си счупи крака.

Двубоят Цървена звезда - Тотнъм е с начален час 22:00, като ще бъде излъчен пряко в ефира на РИНГ. Срещата ще може да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички