Клоп предупреди Салах: Рано ще разбереш, че на терена нямаш приятели в Рома


Клоп предупреди Салах: Рано ще разбереш, че на терена нямаш приятели в Рома
Снимка: Guliver/GettyImages

1955 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали треньорите в Рома и им благодари за помощта, която са оказали в развитието на Мохамед Салах. Усмихнатият германец даде пресконференция в понеделник вречер преди полуфинала между Ливърпул и Рома в Шампионска лига и сподели, че благодарение на египтянина мърсисайдци имат сериозни познания върху италианския си съперник.

"Сигурен съм, че това ще е специален момент за него. Той знае много за съперниковия отбор, заради което и ние знаем много за Рома - повече, отколкото бихме научили, гледайки мачове им. Вярвам, че той е по-заинтересуван от Рома, в сравнение с другите съперници. Убеден съм, че Мо е следил целия сезон на следващия ни съперник", каза Клоп по повод очаквания с интерес сблъсък на Салах срещу бившите му съотборници.

Все пак Клоп имаше предупреждение за суперзвездата в своя тим - да очаква грубости от вече бившите си съотборници.

"Той прекара прекрасни моменти в Рома и се превърна в играча, който е в момента. Поздравявам треньорския щаб и играчите на Рома, защото те са част от цялото това развитие, което Мо осъществи. Но всички сме професионалисти. Убеден съм, че защитниците на Рома бързо ще покажат, че мачът не е приятелски. Мо ще усети рано в мача, че играчите на Рома вече не са му съотборници", предупреди германският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички