Клоп нападна съдията след мача с ПСЖ, грози го наказание от УЕФА


Клоп нападна съдията след мача с ПСЖ, грози го наказание от УЕФА
Снимка: Getty Images/Guliver

1677 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаквано не остана доволен от резултата на неговия тим в мача от Шампионска лига срещу ПСЖ. Парижани спечелиха с 2:1 у дома и се доближиха до 1/8-финалите, но германецът остана недоволен и от съдийските решения.

Полякът Шимон Марциняк бе главен арбитър на "Парк де Пренс". Той даде цели пет жълти картона на гостите, но не може да се "похвали" със същото отношение към домакините. Най-грубото нарушение в срещата бе на Марко Верати, който с бутони изрита Джо Гомес в прасеца, за което не бе изгонен.

"Броят на спиранията на играта бе прекалено голям. Мога да кажа 500 000 неща за актьорската игра, но няма. Съдията може да дава жълти картони за каквото си поиска - например за играч, който се преструва, че умира, а в следващия момент тича към топката (б.р. - ситуацията с Тиаго Силва и Садио Мане в края на срещата). Съдията трябваше да е подготвен за този мач, а не беше", заяви Клоп след срещата, като медиите в Англия вярват, че той може да бъде наказан за тези си реплики от УЕФА.

КЛОП СЛЕД ЗАГУБАТА: ИЗГЛЕЖДАХМЕ КАТО КАСАПИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички