Клоп: Не съм и очаквал, че ще отидем в Залцбург на ваканция


Клоп: Не съм и очаквал, че ще отидем в Залцбург на ваканция
Снимка: Guliver/GettyImages

1374 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не е изненадан от факта, че отборът му ще има нужда да постигне положителен резултат в последния си мач от груповата фаза на Шампионска лига срещу Ред Бул Залцбург, за да се класира за осминафиналите.

"Червените“ стигнаха само до равенство 1:1 при домакинството си на Наполи миналата вечер, което означава, че шампионите на Европа все още не са сигурни за следващата фаза и имат нужда от равенство в Австрия след две седмици. "От четири години съм тук, кога сме правили нещата по лесния начин. Миналата година трябваше да победим Наполи у дома в последния мач, не мога да си спомня мач с по-голямо напрежение. Беше много трудно и успяхме, сега трябва да го направим в Залцбург“, коментира Клоп след двубоя.

"Мачът с Наполи вече свърши, така че сега проблемът ми е, че Фабиньо се контузи и ни чака мач с Брайтън. Знам, че хората искаха да спечелим групата днес и да отидем в Залцбург на ваканция, но никога не съм очаквал това да се случи. Трябва да покажем амбициите си в Шампионска лига в следващия мач“, допълни треньорът на мърсисайдци.

Всички резултати от снощните  двубои - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички