Капитанът на Борусия се закани: Може да победим независимо дали Меси играе, или е на пейката


Капитанът на Борусия се закани: Може да победим независимо дали Меси играе, или е на пейката
Снимка: Getty Images/Guliver

3037 0

Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс вярва, че тимът му може да победи Барселона независимо дали Лионел Меси играе, или е на пейката, но се опасява, че отборът „ще страда“. Срещата от груповата на Шампионска лига е във вторник в Дортмунд.

"Трябва да се концентрираме върху себе си. Разполагаме с добър състав, играем у дома и може да спечелим. Ще бъде, разбира се, много тежък мач утре вечер, и ще страдаме много", заяви Ройс.

Утрешният сблъсък срещу петкратния европейски клубен шампион е сериозен тест за възпитаниците на Люсиен Фавр, които ще се опитат да излязат от „Групата на смъртта“, където са още тимовете на Интер и Славия Прага. "Важно е да започнем добре в групата. Достатъчно уверени сме, за да казваме, че може да спечелим мача. Искаме да се тестваме срещу водещите европейски клубове. Трябва да сме дръзки, да натискаме и да опитаме да вкараме голове", допълни той.

 Ройс се надява звездата на „блаугранас“ да започне като титуляр във вторник вечер. „Ще бъда щастлив, ако Меси играе. Те са по-добър отбор, защото той притежава качества и умения, които друг футболист няма“, изказа се ласкаво по негов адрес Ройс.

А дали Лео би жертвал Ла Лига, за да спечели Шампионска лига вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички