Какво се промени от последния път, когато Манчестър Юнайтед печели в елиминациите?


Какво се промени от последния път, когато Манчестър Юнайтед печели в елиминациите?
Снимка: Getty Images/Guliver

1361 0

Чакането на Манчестър Юнайтед за победа във фазата на директните елиминации в Шампионска лига продължава, след като вчера "червените дяволи" бяха надиграни с 2:0 у дома от ПСЖ. Преснел Кимпембе и Килиан Мбапе бяха точни за успеха на френския шампион, като нанесоха първа загуба на новия мениджър Оле Гунар Солскяер.

Това означава, че трябва да се върнем до март 2014 година, за да стигнем до последния успех на "червените дяволи". Тогава те печелят с 3:0 срещу Олимпиакос отново във фазата на 1/8-финалите. По това време мениджър бе Дейвид Мойс, а от "BT Sport" показват как се е променил света на футбола от последната победа на Юнайтед в най-комерсиалния футболен турнир.

По това време Солскяер бе мениджър на Кардиф, напусна клуба и се върна в Молде за втори път като треньор, а след това бе и "взет под наем" в Манчестър Юнайтед. Лестър се изкачиха във Висшата лига и стигнаха до спечелването ѝ. За този период Реал Мадрид печели 4 пъти Шампионска лига, а имена като Джерард, Кака, Лапмард, Пирло, Шаби Алонсо, Роналдиньо и Тоти сложиха край на кариерите си. Жозе Моуриньо на два пъти смени работното си място, а Диего Коща отиде от Атлетико Мадрид в Челси и се върна обратно в испанската столица.

КАК ДИ МАРИЯ СЕ СПРАВЯ С НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ НА "ОЛД ТРАФОРД"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички