Голове, червени картони, дузпи и вратарски геройства в Амстердам, Аякс и Байерн не се победиха


Голове, червени картони, дузпи и вратарски геройства в Амстердам, Аякс и Байерн не се победиха
Снимка: Getty Images/Guliver

2468 0

Отборите на Аякс и Байерн Мюнхен демонстрираха какво е спортен хъс и желание за победа. И двете селекции си бяха уредили място в 1/8-финалите на Шампионска лига, но това не попречи "Амстердам Арена" да видим уникално шоу. 

Двата отбора не се победиха, като завършиха 3:3 в страхотна битка. По този начин Байерн зае първата позиция, а холандските футболисти завършват като втори.

Срещата бе изпълнена с неочаквани моменти, голове и обрати. През първата част Левандовски изведе своите напред в резултата, а шоуто бе запазено за вторите 45'. Тадич изравни в 61' преди да се стигне до грозните сцени в холандската столица. Първо Вобер бе изгонен от тима на домакините за груб шпагат, а 15' преди края и Томас Мюлер си заслужи изгонването след като изрита съперник в главата.

Последваха и най-интересните минути от срещата. След 80' паднаха четири попадения, като Тадич и Левандовски отново бяха точни, този път от дузпи. По всичко личеше, че Коман донесе успеха на баварците с гола си в 90', но Талиафико възстанови равенството с попадение дълбоко в добавеното време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички