Героят Моура: Това е най-хубавият момент в живота ми!


Героят Моура: Това е най-хубавият момент в живота ми!
Снимка: Getty Images/Guliver

1707 0

Нападателят на Тотнъм Лукас Моура се опита да обясни какво чувства, след като неговият хеттрик срещу Аякс класира "шпорите" на финал в Шампионска лига. Бразилецът вкара и трите гола за успеха на англичаните в реванша с 3:2.

"Невъзможно е да обясня какво чувствам. Много, много съм щастлив и горд със съотборниците си. Винаги сме вярвали в реалността на този момент, че той е възможен. Дадохме всичките си сили и заслужихме победата. Ние сме семейство. Невъзможно е да се обясни, невъзможно", коментира бразилецът.

"Футболът ни дава такива моменти, каквито не можем дори да си представим. Трябва да се насладим на това. Погледнете ме - това е най-хубавият момент в моя живот, в моята кариера. Винаги съм вярвал в съотборниците си. Не губим качество дори при отсъствието на ключови играчи", допълни нападателят.

"Това е нашият отбор, нашето семейство. Трябва да се борим във всеки мач така, както направихме днес. Просто трябва да благодаря на своите съотборници, защото това, което преживях в Тотнъм, е нещо невероятно", завърши Моура. Вижте смайващата реакция на Почетино на успеха в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички