Георги Кабаков ядоса испански анализатор със свое отсъждане


Георги Кабаков ядоса испански анализатор със свое отсъждане
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4139 0

Българският съдия Георги Кабаков получи елитен наряд тази седмица, след като му бе поверен да ръководи двубоя между Валенсия и Манчестър Юнайтед в Испания.

Изключително престижният наряд българските съдии додйе след отличните им оценки от 8,4 и 8,5 и авторитетно съдийство в поредица от завързани двубои от Лига Европа, младежката Шампионска лига и в Лигата на нациите, в които българското съдийско трио (Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков) се справи безупречно. 

В двубоя в сряда обаче на "Местая" Кабаков успя да си навлече гнева на испански анализатори заради негово отсъждане. В 11' футболистът на Юнайтед Антонио Валенския влезе грубо в краката на Тони Лато от Валенсия, за което той получи само жълт картон.

В социалните мрежи се появи снимка на Лато, която показва какви са нараняванията му след въпросното нарушение. Това сериозно възмути испански анализатори, които са категорични, че Валенсия е трябвало да получи червен картон.

"Влизането на Валенсия не е придружено с червен картон. Състоянието на крака на Тони Лато е ужасяващо. Лошо съдийство в Шампионската лига", сподели популярният във Валенсия журналист Алекс Домингес.

Кабаков бе един от тримата рефери, които бяха зачеркнати от Левски, като от клуба пожелаха той да не свири техни мачове. Това тяхно желание не бе изпълнено, но ето декларацията, която бе написана за БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички