Босът на Лион разкри за план, с който ще се спира Лионел Меси


Босът на Лион разкри за план, с който ще се спира Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2076 0

Дойде ред да се изиграят 1/8-финалните срещи от турнира Шампионска лига. Куп любопитни отбори ще премерят сили, като осем от тях ще продължат към следващата фаза.

Жребият отреди срещу френския Лион да се изправи един от фаворитите в турнира Барселона. Президентът на клуба Бруно Генезио коментира предстоящата среща, която ще се играе следващата седмица. Очаквано главната тема в коментара му бе капитанът на съперника Лионел Меси.

"Разбира се, че в един такъв мач трябва да имаме план "анти-Лионел Меси". Ние имаме такъв и целта ще ни е да играем по-стабилно в средата на терена, както и да увеличим напрежението върху него. Ако успеем да обърнем специално внимание на играч като него за тази среща, това в един момент ще се окаже добре дошло за нас", коментира Генезио.

ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ВЕРАТИ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА НА ПРОФЕСИОНАЛЕН СПОРТИСТ

Първата среща ще се играе на Олимпийския стадион в Лион следващата седмица, а през другия месец е реваншът на "Камп Ноу". Във Франция с интерес очакват срещата, тъй като по-рано този месец "хлапетата" победиха ПСЖ и приковаха вниманието към себе си преди срещата с каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички