Александър-Арнолд обясни за трика при ъгловия удар, довел до четвъртия гол срещу Барселона (ВИДЕО)


Александър-Арнолд обясни за трика при ъгловия удар, довел до четвъртия гол срещу Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

17193 0

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд разясни ситуацията с изпълнението на ъгловия удар, след който дойде четвъртото попадение за Ливърпул във вратата на Барселона.

Английският национал тръгна да центрира, после уж реши да предостави топката на свой съотборник за изпълнението, но рязко се върна и подаде на Дивок Ориги, който бе непокрит от защитата на каталунците и простреля вратата им.

"Този корнер беше спонтанен. Това е момент, когато забелязваш шанс. Ориги е топ-играч, а такива моменти се помнят дълго", заяви Александър-Арнолд. Ливърпул стана четвъртият клуб в историята на Шампионска лига, който става победител след поражение с 3 или повече гола в първата среща. В първия двубой на "Камп Ноу" Барселона се наложи с 3:0, но снощи загуби реванша с 0:4. Във финала Ливърпул ще играе с победителя от сблъсъка Аякс - Тотнъм.

Мениджърът на мърсисайдци - Юрген Клоп, бе на седмото небе от щастие, като дори използва и нецензурни думи в интервюто си - вижте

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички