"Замразиха" още един български легионер


"Замразиха" още един български легионер

1644 0

Костадин Хазуров е поредният роден легионер, който върви по стъпките на Димитър Рангелов и Станислав Манолев. Нападателят от Гоце Делчев, който през август ще стане на 30 години, е в немилост в Макаби Петах Тиква, където отиде миналото лято със свободен трансфер, пише "Тема Спорт".

Хазуров вкара едва 3 гола в 19 мача до началото на януари, когато изигра последния си мач за тима на Бен Шимон. Според израелската преса българинът е "замразен", докато си намери нов клуб, като ще му бъде плащана заплатата. За да разтрогне договора си, Костадин иска три възнаграждения, а от Макаби му предлагат 1,5. Докато преговорите по въпроса се точеха, Хазуров отказа оферта от клуб от Казахстан.

Пазарът в Израел затвори на 3 февруари. "След няколко месеца ще има нов прозорец. Тогава ще взема решение, което да ме устройва", заяви Хазуров пред пресата в Израел. Контрактът му изтича на 30 юни т.г.

В Макаби Петах Тиква рита още един българин - Даниел Димов. Отборът е 4-и, с реални шансове да влезе в плейофите за титлата. За тях се класират първите б тима в Лигат Ал.

От началото на годината в идентична ситуация в клубовете си изпаднаха още Станислав Манолев (Динамо Москва) и Димитър Рангелов (Коняспор). И двамата също отказаха да разтрогнат и засега получават заплатите си от клубовете, без да играят. Манолев все още има шанс да не търка пейката и да рита за дубъла на Динамо през пролетта, тъй като пазарът в Русия е отворен още три седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички