ВИДЕО: Грешна стъпка за Ивелин Попов и Спартак (Москва) на старта в Русия


ВИДЕО: Грешна стъпка за Ивелин Попов и Спартак (Москва) на старта в Русия
Снимка: http://spartak.com/

1205 0

Българският национал Ивелин Попов и неговият тим Спартак (Москва) не започнаха по най-добрия начин сезона в руската Премиер Лига. Те не успяха да победят Уфа пред собствена публика и завършиха при резултат 2:2, въпреки че близо час бяха с човек повече на терена.

Уфа поведе с гол на Харис Ханджич в 12-тата минута, но в 24-тата Сердар Ташчъ от Спартак изравни. В 67-та минута Дмитрий Стоцкий отново даде аванс на своя тим, но малко след това домакините отново стигнаха до изравнително попадение, след като Зе Луиш отбеляза.

Ивелин Попов също имаше възможности да се разпише, но не се възползва. "Първите мачове за сезона винаги са трудни, но нещата постепенно ще си дойдат на мястото. Нашият отбор изглеждаше по-добре. Поглед върху статистиката показва 70% владеене на топката. Създадохме и много положения за гол. Първенството едва сега започва. Винаги е тежко в дебютния за сезона мач. Уфа се отбраняваше с цял отбор и играеше само на контраатака. Искам много да благодаря на нашите фенове, които не спряха да ни подкрепят през всичките 90 минути" , сподели Попов след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички