Вальо Илиев подписа с Крайова, пазят го като Меси


Вальо Илиев подписа с Крайова, пазят го като Меси

1867 0

Българският футболист Валентин Илиев получи уважението, което заслужава, но не у нас, а в Румъния. Вчера защитникът се появи на базата на Университатя (Крайова), а от клуба се отнесоха към него така, сякаш идва самият Лео Меси при тях. Служител на клуба дори се опита да прикрие българина с якето си, когато журналистите заснеха идването му.

Илиев е подписал договор с румънския клуб вчера сутринта, като контрактът му е за един сезон. След това той е изненадал новите си шефове с молбата си. Вальо е помолил да го пуснат, за да отиде на неделна служба, както прави всяка седмица. Илиев е поискал да се помоли, след подписването на договора си.

Защитникът е известен със своята вяра в Бог. Той има татуирани кръстове и послания на ръцете.

"Значението на татуировките е това, което чувствам. Не ме карайте да говоря за религия! Това ми помага, това е достатъчно. Не държа да обяснявам на някой защо вярвам в Бог", заяви българинът преди 4 години, когато игра за Стяуа.

"Илиев е много добър централен защитник. Той е играч, когото исках от доста време, но имаше проблеми с кондицията. Имаме нужда от централен защитник и мисля, че сключихме добра сделка", похвали го треньорът на Университатя Емил Сандой.

Както е известно, за последно Илиев игра в ЦСКА, но бе освободен. В румънския тим играят още двама българи - бившият съотборник на Вальо в ЦСКА Апостол Попов и екс играчът на Лудогорец Христо Златински.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички